وقوع انفجار مهیب در دمشق (۱۶ تیر ۱۴۰۴) وزیر جنگ رژیم صهیونیستی: از موشک‌های ایران وحشت داریم بازگشت عزتمندانه مهاجران غیرمجاز افغانستانی عزتمندانه به کشورشان رئیس جمهور یک صلح‌طلب جنگ بلد است عراقچی با رئیس جمهور بولیوی دیدار کرد سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم
سرخط خبرها

عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم

  • کد خبر: ۳۲۵۳۵۸
  • ۱۸ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۹:۱۷
عارف در مشهد: دولت مسیر اصلاح را با شجاعت می‌پیماید| سرمایه‌گذاری را محور رشد اقتصادی قرار دادیم+ فیلم
معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با فعالان اقتصادی خراسان‌رضوی گفت: نظرات مشخص و راهبرد‌های تعیین‌شده‌ای داریم. اما در عین حال، این شهامت و شجاعت را داریم که اگر پیشنهادی سازنده مطرح شود، مسیر را اصلاح کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف افزود: پاسخ‌گویی به مطالبات مردم، بهبود معیشت، رشد اقتصادی و حل چالش‌های پیش‌روی کشور است. خوشبختانه دولت چهاردهم، به گواه شاخص‌های اقتصادی، عملکرد قابل قبولی در شش‌ماهه نخست فعالیت خود داشته است.

وی تصریح کرد: ما امروز در شرایط خاصی قرار داریم؛ شرایطی که رهبر معظم انقلاب نیز از آن به عنوان فضایی شبیه به دهه ۶۰ یاد کرده‌اند. دولت، از آغاز فعالیت خود، راهبرد مشخصی را دنبال کرده و آن ایجاد آرامش در جامعه بوده است.

قانون را در شرایط خاص اصلاح کردیم

عارف اظهار داشت: قوانین معمولاً برای شرایط عادی تدوین می‌شوند؛ اما اگر کشور در وضعیت غیرعادی قرار گیرد، لازم است قوانین نیز متناسب با آن اصلاح شوند. فلسفه تشکیل شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا نیز دقیقاً بر همین مناسبت با اختیارات ویژه‌ای که از سوی مقام معظم رهبری دریافت کرده، امکان تصمیم‌گیری در شرایط خاص و زمان‌های اضطراری را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: مبنای ما اجرای قانون برنامه است و این مسئله کمک می‌کند تا بتوانیم بگوییم کشور در شرایط عادی قرار دارد. شرایط به‌گونه‌ای است که ناگزیر باید در کوتاه‌مدت مداخلاتی در بازار صورت گیرد. در اسفند گذشته، مداخلات هدفمندی برای تنظیم بازار انجام شد.

معاون اول رئیس جمهور گفت: با وجود نگرانی‌ها از احتمال اثرات تورمی توزیع دو سبد کالایی به هفت دهک جامعه، خوشبختانه با کمبود مواجه نشدیم. در بخش عمرانی نیز، با وجود نگرانی‌هایی که تا بهمن‌ماه درخصوص بودجه عمرانی وجود داشت، موفقیت‌های قابل توجهی به‌دست آمده است.

وی خاطرنشان کرد: از ابتدای آغاز به کار دولت جدید، یکی از چالش‌های جدی ما، موضوع سرمایه‌گذاری بود. این مسئله را نه به عنوان ضعف برنامه، بلکه به‌مثابه یک گلوگاه کلیدی در مسیر توسعه و پیام روشن به سرمایه‌گذاران داخلی تلقی کردیم. 

عارف اظهار کرد: ما اطمینان داریم که با میدان دادن به سرمایه‌گذاران داخلی، می‌توانیم بخش قابل توجهی از منابع مورد نیاز توسعه را تأمین کنیم. در موارد ضروری نیز می‌توان از سرمایه‌های ایرانیان خارج از کشور و حتی سرمایه‌گذاری خارجی که ممنوعیتی برای آن وجود ندارد بهره گرفت، به شرط آنکه تسهیلات لازم فراهم شود.

وی گفت: بر اساس محاسبات کارشناسی، برای رسیدن به رشد اقتصادی هدف‌گذاری‌شده، کشور به سرمایه‌گذاری سالانه‌ای در حدود ۱۵۰ تا ۲۰۰ میلیارد دلار نیاز دارد. خوشبختانه با نام‌گذاری هوشمندانه سال توسط مقام معظم رهبری، که دربردارنده دو واژه کلیدی «تولید» و «سرمایه‌گذاری» است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->